031 22 94 614
Meniu

Informatii, sfaturi, inspiratie No.6


Data:13.12.2017

 

 

 

 

 

Iva Kubelková evalueaza

Este aici! Noua recenzie de lenjerie intima de la ambasadoarea ta Iva Kubelková! Atat ea cat si familia dansei aleg in mod regulat produse din oferta noastra. Vizualizeaza evaluarile:

9 produse de care m-am indragostit


Fiecare membru al familiei mele are nevoie de lucruri diferite, au gusturi si opinii diferite. Acest lucru se reflecta atat in alegerea lor pentru lenjerie intima cat si in articolele de imbracaminte. Deoarece il am ca si partener pe Astratex multe din probleme sunt rezolvate - fiecare se aseaza in fata calculatorului si alege ce isi doreste din magazinul online. Ce am comandat ultima oara?

Sutienul neintarit Kiara - Kiara

Sutienul trendy Strappy Bra m-a cucerit prin tivurile sale dantelate. Cu toate acestea mi-a fost putin teama ca o sa ma jeneze bretelele deoarece eu port o marime mai mare. Totusi bretelele sunt suficient de late si nu ma deranjeaza deloc. Categoric trebuie sa il incercati.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Sutien Sensual fara balene

Atat de confortabil si atat de frumos! Fara balene, fara pernite, doar cu dantela elastica. Cu toate acestea materialul din zona cupelor este mai puternic astfel ca ofera sustinere si sanilor mari. Recomand acest sutien in special in perioadele in care experimentati sensibiliate in zona bustului.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Bretele decorative Strappy

Poate va amintiti unul dintre primele articole ale anului in care va vorbeam despre Strappy Bra - sutien cu bretele (cureluse) in zona decolteului. Pentru cele ce cauta ceva nou, fara a achizitiona un nou sutien, curelusele Strappy Bra pot fi achizitionate si separat. Acestea sunt compatibile cu orice tip de sutien care detine bretele detasabile. Acestea arata la fel insa au un efect fantastic.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Sutien neintarit Silvana

Fiecareia dintre noi ne place sa purtam din cand in cand ceva rosu si de aceea va recomand sutienul Silvana. La prima vedere acesta este sexy dar este si foarte confortabil - o combinatie grozava. Astfel acesta este potrivit si pentru purtarea zilnica. In plus, acesta are un aspect luxos datorita materialului cu aspect satinat.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

sutien fete

Fiecarei mici domnisoare o sa ii vina randul pentru primul sutien. Insa acestea nu iti doresc topuri neintarite iar sutienelor cu efect Push-Up nu le-a venit inca timpul. La Astratex in cateogoria Miss o sa gasesti sutiene cu model, fin intarite, disponibile si in marimi mici. Sunt confortabile, fara balene si nu jeneaza.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Set trei perechi chilot fete Snowflake

Seturi chiloti. Toate perchile au tivuri elastice confortabile si sunt confectionate din bumbac.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Capot fete Nancy

Este mai bine sa te infasori intr-un capot plusat decat intr-o patura - ai incredere in noi! Am cumparat cu fetele mele capoate din microfibra plusata pe care le folosim dupa baie si nu numai. Acestea sunt calduroase si se usuca imediat.

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Boxeri clasici barbatesti

Confortabili, confortabili, confortabili. Asa se pot descrie acesti boxeri barbatesti care sunt potriviti pentru orice barbat. Acestia sunt miraculosi deoarece indeplinesc toate cerintele: nu jeneaza, foarte confortabili si permit liberatea de miscare. In plus, am descoperit ca sunt disponibili in sapte culori asa ca ii recomandam pe toti!

Iva Kubelková evalueaza Vezi

Colant cu efect de subtiere Belly Control

Cu toate stim ca nimic nu este mai confortabil decat o pereche de colanti Cu toate acestea nu tot timpul ne simtim bine in ei mai ales cand vine vorba despre burta...Acest lucru nu este o problema deoarece acesti colanti au efect modelator in zona abdomenului. Mascheaza micile imperfectiuni din zona abdomenului iar tu ii poti asorta chiar si cu o tunica mai mulata - am testat!

Iva Kubelková evalueaza Vezi Podpis