031 22 94 614
Meniu

Sustinerea corecta a sanilor in timpul activitatilor sportive


Data:10.1.2018

Va vom ajuta sa alegeti sutienul cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra

Alegerea unui sutien potrivit depinde in pricnipal de tipul de activitate desfasurata, deoarece fiecare sport solicita in mod diferit miscarile sanilor. Este astfel necesar sa gasiti un sutien sau un top care corespunde exact nevoilor dumnevoastra. Categoriile sunt impartite in functie de nivelul de sustinere (support = sustinere) pe care il confera.

Light support – sutienele sport ce confera sustinere lejera in timpul miscarilor nedorite. Sunt ideale pentru mersul rapid, golf, yoga / tai chi, pilates si exercitii de forta de rutina. Pot fi sutiene fara cusaturi si proprietati speciale sau cu cusaturi modelatoare si cupe.

Mid support – sutienele sport cu acest nivel de sustinere se recomanda a fi purtate in timpul activitatilor cu miscari mai dificile, cum ar fi: ciclism, patinaj, schi si spinning. Croiala acestor sutiene va bloca deformarea sanilor.

High support – aceste sutiene cu cel mai ridicat nivel de sustinere se poarta in timpul activitatilor mai solicitante, ca aerobicul, zumba, tenis, squash, alergare, baschet, volei si sarituri. Aceste sutiene vor bloca miscarile sanilor cu pana la 70%, relaxand astfel tesutul mamar. Sutienele sport cu acest nivel de sustinere sunt cele mai rezistete si indeplinesc toate asteptarile de la un astfel de sutien.

Un alt factor de luat in calcul in alegerea unui sutien sport este si marimea sanilor. Pentru sanii mai mari, recoamndam alegerea niveluli superior de sustinere, deoarece sunt mai predispusi miscarilor bruste si au nevoie de o sustinere adecvata.

Ce material functional este cel corect?

Sutiene sport si topurile de la fiecare producator au ceva unic si se concentreaza pe diferite nevoi ale purtatoarei. In functie de descrierea produselor, alegeti ce se potriveste mai bine cu asteptarile dumnevoastra.

Alege sutiene cu material ce pemrite pielii sa respire, ce regleaza transpiratia si nu blocheaza ventilarea. Pentru activitatile sportive intense, recomandam alegerea unui sutien cu bretele late (sau captusite) ce nu lasa urme pe piele si ideal sunt in X la spate. Aceste caracteristici vor spori nivelul de sustinere. Sutienele sport cu toate aceste proprietati pot fi gasite in oferta noastra aici.