Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Cum sa procedez daca lenjeria nu mi se potriveste?

In ciuda unor masuratori atente este posibil ca, ocazional, lenjeria intima comandata sa nu se aseze perfect. Mai jos o sa gasiti instructiuni pentru a va ajuta in astfel de situatii.

Care sunt posibilitatile?

  1. Returnati produsul si primiti banii inapoi prin transfer bancar

Cum sa procedez?

Pe nota de livrare completati doar sectiunea "returnare". Aici bifati produsele pe care urmeaza sa le returnati, produsele pentru care doriti restituirea sumei. De asemenea, este necesar sa notati contul IBAN in care doriti restituirea banilor cat si numele titularului.

La ce trebuie sa ma astept mai departe?

Expedierea produselor returnate catre noi poate sa dureze mai multe zile. Cu toate acestea, de indata ce o sa ajunga, solicitarea dvs. o sa fie tratata cu promptitudine. Returnarea contravalorii produselor returnate se va face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea acestora, prin transfer bancar. Puteti returna produsele prin firma de curierat Cargus. Livrarea coletului se face in 24 de ore de la ridicare, iar costul expedierii este de doar 11 RON, suma ce nu trebuie platita pe loc, ci va fi retinuta din contravaloarea produselor returnate.Daca doriti sa beneficiati de aceasta procedura, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 031 22 94 614 si unul dintre consultantii nostri va trimite un agent Cargus la adresa furnizata.

Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul nostru de relatii clienti la numarul 031 22 94 614 (L-V h 9-18:00) sau prin e-mail la info@astratex.ro.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

HOTLINE: 031 22 94 614

Copyright 2005-2017 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

Reducere 25 %

pana la Craciun

Transport
gratuit!

Absolut gratuit!

Oferta valabila pana la expirarea promotiei: