Aveți nevoie de ajutor? Sunați + 031 22 94 614(9:00–18:00) HOTLINE: +031 22 94 614(9:00–18:00)

Consultanta
Au mai ramas XXX RON pentru a beneficia de transport gratuit
Meniu

Data:13.12.2017

Despre magazinul virtual Astratex.ro

Magazinul online www.astratex.ro, operat de catre ASTRATEX SRO, stabilit la Cerveny Kostelec, este un comerciant foarte important de lenjerie intima, articole de baie si alte produse inrudite de pe piata Ceha, cu o traditie de 10 ani de zile. Anual, ASTRATEX s.r.o. serveste sute de mii de clienti din Republica Ceha, Slovacia, Ucraina si Romania. Satisfactia acestora este reflectata si in procentul ridicat de cumparatori care prefera sa achizitioneze produsele prezentate de catre companie.

Obiectivele si viziunea Astratex.ro

Scopul si viziunea ASTRATEX s.r.o. sunt acelea de a construi un magazin online care sa prezinte cea mai mare oferta posibila de lenjerie intima, la care poate apela orice consumator, si care se poate bucura de servicii calitativ superioare altor companii asemanatoare

Istoria

ASTRATEX s.r.o. a inceput sa efectueze vanzari pe internet inca din anul 2000. Totul a inceput printr-un sistem clasic de comanda si livrare, oferind in mod deosebit lenjerie intima la un pret redus. La sfarsitul anului 2005, echipa manageriala a decis ca ASTRATEX sa fie exclusiv o companie al carei comert sa se desfasoare prin intermediul internetuluil.

In luna august, 2008, a avut loc un proces de modernizare semnificativa a magazinului online. Platforma magazinului a ramas aceeasi, ShopCentrik administrata de catre Netdirect Ltd. care este conectata la sistemul Altus Vario. Designul grafic a fost realizat de catre Vlastimil Svoboda. Datorita analizei si programarii, implementarii de marketing, copywritingului, SEO-ului si a disponibilitatii aratate consumatorul a asigurat ca ASTRATEX s.r.o. sa functioneze cu succes inca de la sfarsitul anului 2005.

Ideea de baza care se afla in spatele conceptului de magazin online este aceea a unei orientari totale asupra clientului: va prezentam o modalitate usoara de a gasi ceea ce va doriti, fie lenjerie intima sau articole de plaja, va asistam in procesul de selectare a produselor, punandu-va la dispozitie o gama variata de produse de calitate, pe care vi le putem livra in timp util, la un pret foarte avantajos. Mai mult, va oferim informatii cat mai detaliate despre produse si poze cu rezolutie mare, un sistem de achizitionare simplu si sigur, tot ceea ce aveti nevoie in calitate de client.

Modele si Servicii

Acum, vizitatorii acestui site pot alege peste 1300 de modele de lenjerie intima, produse de calitate superioara. Va prezentam sutiene, chiloti, tanga, lenjerie intima pentru barbati, lenjerie eleganta si erotica, tricouri, halate, lenjerie dedicata perioadei de maternitate, lenjerie sport, costume de baie atat pentru doamne cat si pentru domni, colanti si accesorii.

Astratex.ro are un depozit foarte mare si de aceea toate produsele sunt disponibile in momentul in care le doriti. Serviciile de livrare sunt realizate prin intermediul firme de curierat Cargus.

Vanzari engros si comisionul de vanzare

ASTRATEX s.r.o. reprezinta in pe piata romaneasca marci precum Irall, Benefit, Gaia, Beauty Night Fashion, Style si Hanna si alte companii specializate in confectionarea de lenjerie intima care se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor. Pentru ca dorim sa ne extindem reteaua de parteneri cat de mult posibil, oferim in sistem de afiliere un comision de 10% din valoarea comenzilor.

Informatii suplimentare

Daca aveti orice fel de intrebare, va rugam sa ne scrieti la info@astratex.ro sau sa ne contactati la numarul alocat relatiilor cu clientii : 031 22 94 614. Acest serviciu este disponibil de Luni pana Vineri intre orele 9 si 17.