031 22 94 614
Meniu

Informatii, sfaturi, inspiratie No.8


Data:13.12.2017

 

 

 

 

 

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace

Costume de baie 2017


Raspunsuri la intrebari frecvente, de la ambasadoarea ta Iva Kubelková:

In sfarsit este aici! In oferta magazinului online Astratex o sa descoperi noua colectie de costume de baie pentru vara 2017. Acum ai posibilitatea de a alege din zeci de croieli interesante, modele si culori frumoase. Garantam succesul colectiei, aceasta fiind aleasa dupa finala Miss Cehia 2017. Inainte de a gasi modelul tau preferat o sa iti raspund la cele mai frecvente patru intrebari primite de catre Astratex.

1. Ce o sa se poarte anul acesta?

Aceasta este cea mai frecventa intrebare inainte de fiecare sezon. Alaturi de Astratex am reunit cele mai noi tendinte iar tu le poti gasi si achizitiona in magazinul online.

Secretul a fost dezvaluit! Plaja este inundata de culori neon, sutiene cu benzi sau modele florale!

Te surprind culorile neon? Cu siguranta trebuie sa le incerci. Garanteaza un look perfect combinat cu pielea bronzata si se potriveste in special brunetelor sau blondelor.

Sutienele cu benzi sau Strappy Bra reprezinta un succes pe toate planurile. Sunt populare pe plaja iar celebritatile le poarta deja.

De cativa ani buni modelele florale reprezinta un hit la plaja. In acest sezon domina imprimeurile cu model floral mare.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace costume de baie

2. Se pot comanda marimi diferite pentru partea superioara si cea inferioara?

Aceasta intrebare m-a preocupat si pe mine. Este grozav faptul ca la Astratex pot sa aleg o marime diferita pentru partea superioara fata de cea inferioara - astfel costumul de baie imi vine perfect. Deci raspunsul la intrebare este: da, se poate! Astfel poti opta pentru un sutien de baie marimea 44 si slip marimea 38, in functie de nevoile tale.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace costume de baie

3. Cate costume de baie trebuie sa iau cu mine in vacanta?

Minim doua, de preferinta trei. Cu un singur costum de baie risti sa ai mici dificultati. Bazine cu prea mult clor combinate cu sare + ulei de plaja + soare - toate acestea pot sa deterioreze costumul de baie. In plus daca ai doua costume de baie acestea pot fi purtate pe rand astfel ca nu trebuie sa astepti tot timpul ca unul sa se usuce iar in fiecare zi o sa arati frumos si diferit!

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace costume de baie

4. Cum sa ingrijesti corect costumul de baie?

Costumele de baie de la Astratex sunt de calitate, astfel ca nu au nevoie de o ingrijire speciala. Insa cu cat esti mai grijulie cu atat ele o sa rezite mai mult timp si o sa arate bine. Am primit cateva sfaturi de la Astratex pentru o ingrijire adecvata a costumelor de baie. Acestea se spala in apa cu sapun (la 30°C), se lasa la uscat si se evita pe cat posibil piscinele cu prea mult clor. Astfel costumul de baie o sa ramana frumos pentru multi ani!

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace costume de baie Podpis