031 22 94 614
Meniu

Informatii, sfaturi, inspiratie No.9


Data:13.12.2017

 

 

 

 

 

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace

Ce costume de baie se poarta in aceasta vara?


Ambasadoarea ta Iva Kubelková a incercat costumele de baie din colectia 2017!

Modelele alese de Iva pentru ea si pentru fiicele sale sunt din aceasta colectie de costume de baie. Fiecare costum de baie are un model deosebit, fiind potrivit pentru diferite ocazii. A ales atat costume de baie intregi cat si costume de baie din doua piese. In plus a avut oportunitatea de a le testa....mai jos ne transmite impresiile si comentariile sale legate de costumele de baie selectate.

Costum de baie doua piese Pastel Stripes

Costumul de baie din doua piese Pastel Stripes m-a cucerit la prima vedere. Dungile in culori pastel evoca caldura verii. Sutienul de baie are cupe triunghiulare si sunt decorate cu un pandantiv in forma de palmier. Slipul are in partile laterale snururi ce permit ajustarea dimensiunii.Mi se potriveste perfect. In plus, datorita croielii braziliene arata superb si in partea din spate.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Costume de baie

Costum de baie elegant Alethea din colectia Vacanze

Cand imi doresc sa arat elegant la plaja aleg costumele de baie din colectia Vacanze. Imi place moda italiana. In plus, costumul de baie Alethea combina diferite modele. Combinarea modelului tip animal print cu modelul geometric este in mare voga anul acesta! De asemenea, ceea ce iubesc la costumele de baie Vacanze este ca intotdeauna gasesc accesorile complementare.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Costume de baie

Costum de baie inflorat Flowers Blue

Initial am ezitat achizitionarea costumului de baie Flowers Blue deoarece nu eram sigura daca pernitele cu gel o sa fie potrivite pentru sanii mei. Dar odata ce l-am probat mi-am dat seama ca sanii arata minunat. Sutienul de baie ridica si apropie usor sanii. De asemenea imi place contrastul dintre culoarea albastru deschis si pielea bronzata. Slipul cu o talie putin mai inalta, perfect. Design vesel, ideal pentru vara si soare.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Costume de baie

Costum de baie Anika, simplu si eficient

Costumul de baie Anika m-a cucerit imediat prin simplitatea si prin eleganta sa. O croiala grozava, simpla si eficienta. Negru atemporal decorat cu ornamente aurii. In vacanta este bine sa aveti cu voi cel putin un costum de baie monocromatic. Acesta este versatil si poate fi combinat cu mai multe accesorii.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Costume de baie

Fetele au ales costumele de baie care le-au placut cel mai mult. Au ales costumele de baie Atria si Nikki. Costumul de baie doua piese Atria, pentru mica domnisoara, este minunat si are inchizatoare asemenea costumelor de baie de "oameni mari". Costumul de baie intreg Nikki are model cu dungi si atrage instant prin inimioara din mijloc. Partea din spate este decorata cu benzi incrucisate, reglabile. Au mai ales si costumele de baie Meres si Mirtillo. Intotdeauna este bine sa avem un costum de baie uscat, de schimb.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Costume de baie Podpis