Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Lenjerie functionala

Lenjerie functionala
Lenjeria functionala este foarte practica, indiferent de sportul practicat. Fie ca mergi la schi, la hochei sau orice alte activitate sportiva – in lenjeria functionala o sa te simti confortabil si fresh. Retine ca lenjeria functionala se imparte in doua categorii - primul si al doilea strat.  Primul strat este baza si devine o a doua piele. Proprietatile sale principale sunt indepartarea umezelii si mentinerea temperaturii corpului constanta. Mai mult>.  Al doilea strat este izolant si imbraca primul strat. Acesta pastreaza caldura si este conceput pentru zilele friguroase. Mai mult>.

Lenjerie functionala

Lenjeria functionala este foarte practica, indiferent de sportul practicat. Fie ca mergi la schi, la hochei sau orice alte activitate sportiva – in lenjeria functionala o sa te simti confortabil si fresh. Retine ca lenjeria functionala se imparte in doua categorii - primul si al doilea strat. 

Primul strat este baza si devine o a doua piele. Proprietatile sale principale sunt indepartarea umezelii si mentinerea temperaturii corpului constanta. Mai mult>

Al doilea strat este izolant si imbraca primul strat. Acesta pastreaza caldura si este conceput pentru zilele friguroase. Mai mult>.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

HOTLINE: 031 22 94 614

Copyright 2005-2017 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

Top producele -33 %.