Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Metode de plata si transport

Cadourile achizitionate pentru Craciun pot fi returnate pana la 15. ianuarie. 2018.

Metode de plata

Puteti selecta metoda de plata in momentul in care v-ati hotarat asupra produselor si doriti sa plasati comanda. Astratex.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode prin care puteti plati articolele comandate:

Ramburs (COD) – platiti suma de bani in momentul in care produsele va sunt predate de catre firma de curierat Cargus.

Posibilitate de transport gratuit

Daca veti comanda produse a caror valoare cumulata depaseste suma de 230 RON noi va garantam transportul gratuit, prin intermediul companiei de curierat Cargus!!

Servicii platite

Pachet cu plata ramburs prin intermediul Cargus - Timpul standard de livrare a unui colet este intre 3 zile lucratoare (daca comanda este plasata inainte de 10 dimineata) si 4 zile lucratoare (daca comanda este plasata dupa 10 dimineata) din momentul in care ati plasat comanda. Pretul livrarii prin firma de curierat este de 14 RON in cazul in care valoarea comenzii nu depaseste suma de 230 RON. Pretul pentru serviciul de livrare este identic intreg teritoriul Romaniei cu exceptia zonelor izolate unde nu se poate ajunge cu autovehiculul.
Pachetele livrate prin intermediul firmei de curierat trebuie intotdeauna inspectate cu grija, iar in cazul in care sunt deteriorate, aveti posibilitatea de a le returna. Daca este posibil, va recomandam sa deschideti coletul de fata cu agentii firmei de curierat (ACEST LUCRU ESTE POSIBIL NUMAI DUPA CE ACHITATI CONTRAVALOAREA COLETULUI). Daca prezinta semne de deteriorare, il puteti returna pe LOC. Daca un colet contine produse cu defecte si este demonstrat acest lucru, compania noastra isi asuma responsabilitatea.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

HOTLINE: 031 22 94 614

Copyright 2005-2017 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

Black Friday -35 %.

Transport
gratuit!

Absolut gratuit!

Oferta valabila pana la expirarea promotiei: