031 22 94 614
Meniu

Data:13.12.2017

#PublishArtTitl { display: none; }

Ce este Pusculita?

”Pusculita” este un cadou care va este daruit in momentul in care va iregistrati si achizitionati produse de pe siteul nostru, www.astratex.ro. Datorita acestuia puteti strange intr-un „seif” corespunzator contului dumneavoastra, o parte din banii pe care i-ati cheltuit cumparand articolele prezente pe site. Cu ajutorul baniilor pe care ii primiti puteti sa achizitionati viitoare produse platind mai putin decat valorea lor reala. Suma din Voucher-ul cadou aplicat nu este inclusa in Pusculita.

Cum puteti sa strangeti bani in Pusculita

Dupa 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii, vom returna 8% din valoarea produselor efectiv achizitionate (adica nereturnate) in Pusculita (este necesar sa va conectati in contul dumneavoastra de pe Astratex.ro inainte sa comandati)..

 

 

 

 

 

Example:
• Daca cumparati bunuri in valoare de 300 RON si returnati bunuri in valoare de 50 RON, in seif se va incarca 8% din 250 RON.

• Daca cumparati bunuri in valoare de 300 RON si returnati bunuri in valoare de 300 RON, in seif nu se va incarca nimic

• Daca cumparati bunuri in valoare de 300 RON si o pastrati integral, in seif se va incarca 8% din valoarea intregii comenzi.

Cum pot folosi banii din Pusculita?

Cu banii pe care ti-i incarcarcam in Pusculita poti plati comanda (partial sau total) exclusiv pe www.astratex.ro.

Metoda de utilizare a sumei din Pusculita este simpla: in primul rand trebuie sa te autentifici. Poti face asta din coltul dreapta sus al ecranului, unde scrie "Intra in cont pentru a vedea statusul comenzii". Acum poti folosi banii din Pusculita.

Pusculita poate fi gasita accesand cosul de cumparaturi, sub sumarul comenzii. Vezi putea vizualiza suma pe care o aveti si optiunea de a utiliza suma:

Daca utilizati suma din Pusculita aceasta o sa fie distribuita intre produsele din cosul de cumparaturi. Intreaga valoare a comenzii (TVA inclus)  o sa fie redusa cu aceasta suma, iar Pusculita o sa fie resetata la.

Daca preferati in schimb sa pastrati acesti bani in seif, suma totala va ramane intacta pana la viitoarea comanda pe care doriti sa o faceti, insa nu mai tarziu de 6 luni de zile fata de ultima activitate a contului dumneavoastra in materie de achizitionare (6 luni de la ultima comanda). Veti fi anuntata printr-un email cu 2 saptamani inainte ca aceasta suma sa expire pentru a profita din plin de contul dumneavoastra. Din momentul in care insa au trecut aceste 6 luni, procesul de returnare a banilor stransi este ireversibil.

ATENTIE: Banii din Pusculita pot fi folositi o singura data. Daca returnati produse la achizitia carora ati folosit banii din Pusculita, acea suma nu se poare returna in contul personal.

 

Cum pot monitoriza Pusculita?

Statusul Pusculitei poate fi vizualizat 24 de ore pe zi daca va autentificati cu datele persoale (coltul dreapta sus al ecranului). Pe prima pagina dupa accesarea contului veti putea vedea suma din Pusculita.


Clientilor li se va atrage atentia de perioada de valabilitate si de valoarea sumelor de care dispun in Pusculita pana in momentul in care vor face o noua comanda.

Daca aveti orice fel de intrebare, va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati la numarul alocat relatiilor cu clientii 031.22.94.614. Numar disponibil de Luni pana Vineri intre orele 9 si 17.

Daca doriti sa primiti newsletters pe adresa de mail personala, cu ultimele noutati, ofertele seriilor limitate, reduceri, evenimente, lichidari de stoc sau codurile (iregulare) de reducere, pentru a va ajuta sa plasati o comanda si mai favorabila dumneavoastra, trebuie doar sa va abonati la Newsletter Astratex.

Metoda de plata este simpla: in momentul in care va hotarati asupra produselor pe care urmeaza sa le achizitionati, puteti accesa optiunea de a vizualiza ce suma de bani aveti in Pusculita, cu ajutorul carora puteti completa suma necesara platii. NOTA: Suma din Pusculita poate fi folosita doar pentru valoarea produselor, nu si pentru taxele de livrare.


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare