031 22 94 614
Meniu


Data:13.12.2017

 

 

 

 

 

Iva Kubelková

RECENZII SUTIENE

De la doamna Iva Kubelkova

Cand Iva ne-a vizitat pentru prima oara nu i-a venit sa creada cate modele de sutiene avem in stoc. "Sunt chiar peste 600 de modele?" a intrebat ea. Sunt intr-adevar foarte multe si de aceea o sa dureze foarte mult timp sa le incerce pe toate. Acum Iva o sa evaluze sapte modele din oferta noastra. Printre ele o sa gasesti si modelele tale preferate. Care este parerea Ivei despre acestea?

Fern

1. SUTIENUL FERN

La prima vedere mi-a trezit interesul materialul: danela neagra cu microfibra fina, de culoarea pielii, la baza. In plus este foarte frumos dar si foarte confortabil. Prin urmare l-as include in categoria sutienelor ideale pentru purtarea zilnica. In plus, efectul de micsorare functioneaza - cupele nu maresc bustul si confera sustinere adecvata.

Briliant

2. SUTIENUL BRILLANT

Primul sutien cu efect Push-Up pe care chiar il port. la inceput m-am temut ca acest tip de sutien nu se potriveste sanilor mari. Dar subliniaza frumos forma sanilor si este potrivit si pentru doamnele cu sanii mari. Datorita cupelor netede, acesta este si foarte practic.

Angelia

3. SUTIEN ANGELIA

Nu doar ca este superb dar este si foarte placut. Este sutienul ideal pentru sanii mari (si nu numai) si confera un decolteu frumos. Dantela evidentiaza frumusetea decolteului. In plus, poate fi purtat pe sub bluzele usor transparente.

Angelia
Invisible 3D Spacer

4. SUTIENUL INVISIBLE 3D

Iti doresti sa nu simti sutienul pe care il porti? Atunci sutienul neted Spacer este alegerea potrivita. Este un sutien fin intarit,moale, care lasa pielea sa respire.

Invisible 3D Spacer
Grand

5. SUTIENUL GRAND

Discret si impresionant in acelasi timp. Cupe cu decolteu adanc, ideal pentru hainele cu decolteuri generoase. Materialul este placut iar efectul de ridicare a bustului este grozav - rotunjeste forma sanilor si este perfect pentru hainele cu decolteu patrat.

Grand
Spacer

6. SUTIENUL SPACER

Am fost surprinsa cand am simtit textura speciala a cupei, asemanatoare cu cea a unei trambuline elastice. Este imposibil sa nu indragesti acest sutien. Acesta combina cele mai bune proprietati ale sutienelor - cupe netede, dantela moale si confort.

Spacer
MAIA

7. SUTIEN MAIA

Cupe netede - asa as descrie sutienul Maia. Ideal pe sub hainele fine, mulate. In plus are proprietati de sensibilitate termica astfel incat cupele se adapteaza formei si caldurii corpului.

MAIA
podpis