031 22 94 614
Meniu

Sutiene dupa ablatie


Data:13.12.2017

Pentru ca Astratex.ro a sprijinit diferite proiecte de preventie a cancerului, am decis sa venim in intampinarea femeilor care au trecut printr-o interventie chirurgicala de extirpare a unei tumori maligne la san, oferind lenjerie dedicata acestor imprejurari.

In alegerea unor produse pentru aceste situatii, accentul trebuie pus pe functionalitate si confort, deoarece pe langa proteza care ocupa un rol important, nu trebuie pierduta nici frumusetea si eleganta unei piese de lenjerii.

Croiala sutienelor pe care le oferim este vizibil adaptata pentru fixarea protezelor. Toate sutienele pentru astfel de situatii ofera buzunare pentru inserarea protezelor la ambele cupe, astfel incat sa te simti in largul tau in orice situatie si sa te bucuri de viata indiferent de conditia medicala.

In plus, buzunarele pentru proteze sunt mai centrate, astfel incat sa asigure mascarea situatiei medicale si a asigura confortul potrivit, iar lenjeria inca sa arate fina si atractiva.

Bretelele sutienelor sunt mai late si sunt confectionate din materiale moi, deoarece rigiditatea lenjeriei trebuie evitata pentru a nu mari riscul formarii limfedemului.

In alegerea modelelor de lenjerie, am ales produse pentru toate formele si puteti gasi sutiene pentru proteze de la 70B pana la forme mai voluptoase de 110C.

Credem ca in oferta noastra veti gasi sutienul potrivit pentru a va face sa va simtiti increzatoare si atractive.

 

Vedeti gama completa de sutiene cu buzunare pentru proteze.