Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Timpul de livrare

Produsele sunt livrate intre 3 si 4 zile lucratoare.

Pusculita

Dupa efectuarea unei comenzi 8% din aceasta se adauga la Pusculita si pot fi folositi in viitor.

Costume de baie

Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie a anului curent. Ti-am pregatit o gama variata de costume de baie moderne - din colectia anului 2014. Costume de baie cu totul sau din doua piese, cu croieli originale si combinatii de culori in tendinte.   Fa-ti toate cumparaturile online, din confortul casei tale - pentru a ne asigura ca ti se vor potrivi cat mai bine, va oferim posibilitatea sa alegeti marimea sutienului si a slipului separat. La preturi excelente!

Costume de baie

Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie a anului curent. Ti-am pregatit o gama variata de costume de baie moderne - din colectia anului 2014. Costume de baie cu totul sau din doua piese, cu croieli originale si combinatii de culori in tendinte.
 
Fa-ti toate cumparaturile online, din confortul casei tale - pentru a ne asigura ca ti se vor potrivi cat mai bine, va oferim posibilitatea sa alegeti marimea sutienului si a slipului separatLa preturi excelente!

Costumele de baie din vara anului 2014 sunt sexi si jucause! In aceasta categorie va prezentam ultimele modele de costume de baie de la cele mai populare firme. Am adaugat si o noua colectie, cea de la Donna, care prezinta modele frumoase si vesele. Alege un costum de baie din colectia 2013 si transforma-te in regina piscinei! Astratex.ro s-a gandit la multumirea intregii familii, astfel ca avem costume de baie pentru toti. Toate modele noastre sunt din materiale de inalta calitate si se vor potrivi oricarei siluete. Puteti alege costume de baie practice, dintr-o singura bucata, sau din cele sexi din doua piese. In plus, avem slipi clasici sau tip pantalon scurt pentru barbati si copii. Doriti sa va pastrati costumele de baie in cele mai bune conditii? Cititi sfaturile noastre din sectiunea Informatii Clienti (coltul stanga jos al paginii) initulata Ingrijirea costumelor de baie si a lenjeriei.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

Copyright 2005-2015 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

kupon -20%