Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.
Black Friday
Black Friday

Lenjerie modelatoare

Lenjerie modelatoare
Fie ca iti doresti un abdomen mai plat, fese mai tonice sau solduri mai inguste, lenjeria modelatoare este solutia cea mai la indemana! Chiar din momentul in care vei incepe sa o porti, iti va remodela silueta, pentru a avea solduri, fese si abdomen cu un aspect mult mai placut! Te pregatesti sa mergi la o petrecere, o nunta, sau vrei sa arati perfect la serviciu zi de zi? Lenjeria modelatoare de la Astratex.ro iti poate oferi un pic de ajutor. Alege din produsele intr-o gama variata de croieli, culori, materiale inovatoare si opteaza pentru gradul de modelare necesar:  

Lenjerie modelatoare

Fie ca iti doresti un abdomen mai plat, fese mai tonice sau solduri mai inguste, lenjeria modelatoare este solutia cea mai la indemana! Chiar din momentul in care vei incepe sa o porti, iti va remodela silueta, pentru a avea solduri, fese si abdomen cu un aspect mult mai placut!

Te pregatesti sa mergi la o petrecere, o nunta, sau vrei sa arati perfect la serviciu zi de zi? Lenjeria modelatoare de la Astratex.ro iti poate oferi un pic de ajutor. Alege din produsele intr-o gama variata de croieli, culori, materiale inovatoare si opteaza pentru gradul de modelare necesar:

 

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

Copyright 2005-2015 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

Black Friday 24 %

Transport
gratuit!

Pentru comenzi de peste 79 RON

Oferta valabila pana la expirarea promotiei: