Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Timpul de livrare

Produsele sunt livrate intre 3 si 4 zile lucratoare.

Pusculita

Dupa efectuarea unei comenzi 8% din aceasta se adauga la Pusculita si pot fi folositi in viitor.

Lenjerie modelatoare

Fie ca iti doresti un abdomen mai plat, fese mai tonice sau solduri mai inguste, lenjeria modelatoare este solutia cea mai la indemana! Chiar din momentul in care vei incepe sa o porti, iti va remodela silueta, pentru a avea solduri, fese si abdomen cu un aspect mult mai placut! Te pregatesti sa mergi la o petrecere, o nunta, sau vrei sa arati perfect la serviciu zi de zi? Lenjeria modelatoare de la Astratex.ro iti poate oferi un pic de ajutor. Alege din produsele intr-o gama variata de croieli, culori, materiale inovatoare si opteaza pentru gradul de modelare necesar: Light - modelare grad scazut (perfect pentru purtare zi de zi - la fel de confortabila ca cea normala) Mid - modelare grad moderat (purtare fara dificultati de-a lungul intregii zile) High - modelare grad ridicat (ascunderea micilor defecte instant - scade circumferinta cu pana la cativa centimetri in zonele cu mult strat adipos)  

Lenjerie modelatoare

Fie ca iti doresti un abdomen mai plat, fese mai tonice sau solduri mai inguste, lenjeria modelatoare este solutia cea mai la indemana! Chiar din momentul in care vei incepe sa o porti, iti va remodela silueta, pentru a avea solduri, fese si abdomen cu un aspect mult mai placut!

Te pregatesti sa mergi la o petrecere, o nunta, sau vrei sa arati perfect la serviciu zi de zi? Lenjeria modelatoare de la Astratex.ro iti poate oferi un pic de ajutor. Alege din produsele intr-o gama variata de croieli, culori, materiale inovatoare si opteaza pentru gradul de modelare necesar:

Light - modelare grad scazut (perfect pentru purtare zi de zi - la fel de confortabila ca cea normala)

Mid - modelare grad moderat (purtare fara dificultati de-a lungul intregii zile)

High - modelare grad ridicat (ascunderea micilor defecte instant - scade circumferinta cu pana la cativa centimetri in zonele cu mult strat adipos)

 

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

Copyright 2005-2015 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz

sleva -24%