031 22 94 614
Meniu

Accesorii pentru lenjeria intima

Uneori se intampla ca sutienul dvs sa nu se potriveasca conform asteptarilor dvs. Sau modelul dvs preferat nu arata excelent cu o anumita piesa vestimentara. Din fericire, ambele situatii au o solutie. Exista o serie de gadgeturi care va vor ajuta sa ajustati sutienul. Printre ele se numara dispozitivul de prindere a bretelelor, dispozitivul pentru prelungirea circumferintei sau tampoane din silicon pentru bretele. Veti gasi, de asemenea, si bretele din silicon, autocolante discrete sau sutiene adezive care sunt excelente pe sub rochiile sau topurile cu o croiala asimetrica.

 

Accesorii practice și frumoase

Bretelele de schimb pentru sutien nu trebuie să fie întotdeauna doar accesorii practice pentru a face față s decolteurilor adânci sau decupajelor tip corset. Dimpotrivă, le puteți folosipentru a atrage atenția ca și accesorii decorative. Bretelele decorative pot fi alese dintr-o varietate de modele de pe Astratex.ro z  mai simple sau mai speciale

Vei arăta și mai bine s cu jartierele clasice - nu doar pentru ziua nunții. Iar dacă se întâmplă să fiți îngrijorate de sânii mici, pernuțele pentru sutien îți vor rezolva toate problemele.Gata cu stima de sine scăzută - grație lui Astratex.ro pur și simplu minunat.