031 22 94 614
Meniu

Cuponul de reducere si Voucherul cadou


Data:13.12.2017

  • Cuponul de reducere sau Voucherul cadou va poate oferi o surpriza placuta si poate reduce costul total al comenzii dumneavoastra.
  • Cu ajutorul acestora puteti adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi mai multe produse pe care le adorati de pe site-ul Astratex.ro.
  • Aveti grija la termenul de valabilitate al voucherului sau al cuponului! Daca acestea au expirat, nu mai puteti folosi codul de reducere.

Prezentare generala a voucherelor de reducere

Voucherele de reducere sunt un mecanism de marketing al companiei ASTRATEX a.s. Compania emite in mod iregular aceste vouchere in functie de nevoile si atentiile acordate clientilor. Aceste vouchere pot fi folosite doar pe site-ul astratex.ro. Folosirea voucherelor de reducere afecteaza folosirea precedenta a altor reduceri si beneficii.

Voucherele cadou sunt vouchere de reducere cu o valoare predeterminata de dumneavoastra, pe care le puteti comanda pentru cineva drag chiar aici.

Vouchere de reducere dedicate pentru o singura comanda

Voucherele de reducere contin un cod unic care poate fi folosit o singura data si care are un termen de valabilitate, o perioada in care il puteti folosi.

Puteti utiliza un singur cupon de reducere si maximum 5 vouchere cadou pentru o singura comanda.

Cum se aplica reducerea?

In cazul in care cuponul de reducere mentioneaza ca are un procentaj, de exemplu 15% reducere, va trebui sa completati codul in casuta atribuita voucherului de reducere (din cosul de cumparaturi) si sa confirmati faptul ca acestea sunt toate produsele pe care le doriti. Dupa ce ati facut acest lucru beneficiati de o reducere de 15% din valoarea intregii comenzi.

Daca primiti un voucher cadou, a carui valoare este predeterminata, dupa ce veti completa codul in casuta atribuita voucherului cadou (din cosul de cumparaturi), suma aceasta este scazuta din valoarea totala a produselor comandate. Daca valoarea comenzii este mai mare decat cea a voucherului cadou, va trebui sa platiti diferenta la livrare. Daca valoarea comenzii insa este mai mica, diferenta nu va fi transferata pe un alt voucher cadou, iar suma neutilizata nu va fi rambursata.

Cum puteti primi un cupon de reducere?

Daca va abonati la newsletter-ul nostru, veti primi informatii nu numai despre ultimele produse aparute, reduceri, evenimente si lichidari de stoc, dar si informatii despre cum puteti achizitiona produse la preturi foarte avantajoase prin intermediul voucherelor de reducere.