031 22 94 614
Meniu

Cuponul de reducere și Voucherul cadou


Data:13.12.2017

  • Cuponul de reducere sau Voucherul cadou vă poate oferi o surpriza plăcuta și poate reduce costul total al comenzii dumneavoastră.
  • Cu ajutorul acestora puteți adaugă în coșul dumneavoastră de cumpărături mai multe produse pe care le adorați de pe site-ul Astratex.ro.
  • Aveți grija la termenul de valabilitate al voucherului sau al cuponului! Daca acestea au expirat, nu mai puteți folosi codul de reducere.

Prezentare generală a voucherelor de reducere

Voucherele de reducere sunt un mecanism de marketing al companiei ASTRATEX a.s. Compania emite în mod iregular aceste vouchere în funcție de nevoile și atențiile acordate clienților. Aceste vouchere pot fi folosite doar pe site-ul astratex.ro. Folosirea voucherelor de reducere afectează folosirea precedenta a altor reduceri și beneficii.

Voucherele cadou sunt vouchere de reducere cu o valoare predeterminată de dumneavoastră, pe care le puteți comanda pentru cineva drag chiar aici.

Vouchere de reducere dedicate pentru o singură comandă

Voucherele de reducere conțin un cod unic care poate fi folosit o singură dată și care are un termen de valabilitate, o perioadă în care îl puteți folosi.

Puteti utiliza un singur cupon de reducere și maximum 5 vouchere cadou pentru o singură comandă.

Cum se aplică reducerea?

În cazul în care cuponul de reducere menționează că are un procentaj, de exemplu 15% reducere, va trebui să completați codul în căsuța atribuită voucherului de reducere (din coșul de cumpărături) și să confirmați faptul că acestea sunt toate produsele pe care le doriți. După ce ați făcut acest lucru beneficiați de o reducere de 15% din valoarea întregii comenzi.

Dacă primiți un voucher cadou, a cărui valoare este predeterminată, după ce veți completa codul în căsuța atribuită voucherului cadou (din coșul de cumpărături), suma aceasta este scăzută din valoarea totală a produselor comandate. Dacă valoarea comenzii este mai mare decât cea a voucherului cadou, va trebui să plătiți diferența la livrare. Dacă valoarea comenzii însă este mai mică, diferența nu va fi transferată pe un alt voucher cadou, iar suma neutilizată nu va fi rambursată.

Cum puteți primi un cupon de reducere?

Dacă vă abonați la newsletter-ul nostru, veți primi informații nu numai despre ultimele produse apărute, reduceri, evenimente și lichidări de stoc, dar și informații despre cum puteți achiziționa produse la prețuri foarte avantajoase prin intermediul voucherelor de reducere.