031 22 94 614
Meniu

Plata prin Credit Card


Data:13.12.2017

Plata prin Credit Card

Compania noastra aceepta plati prin oricare dintre urmatoarele carduri: VISA, VISA Electron, MasterCard si Maestro. Bancile emitente permit si folosirea cardurilor configurate in relief. Folosinta cardurilor electronice VISA Electron si Maestro este permisa doar daca banca emitenta permite:

  • Transmiterea de informatii de la cardul de credit direct la banca
  • Nici unul dintre angajatii nostri are acces la vreo informatie de pe cardul dumneavoastra
  • Transmiterea de informatii se face via unui protocol HTTPS sigur, cu ajutorul caruia informatia va fi encriptata


Cum sa achitati?

Daca va decideti sa achitati produsele selectate, efectuand plata prin card bancar, selectati tipul de card de credit pe care il posedati. In acest momenti veti fi redirectionati catre banca noastra de informatii care va va cere sa introduceti urmatoarele informatii despre card: codul cardului, data la care acesta expira si CVV2/CVC2 – ultimele trei cifre inscrise pe banda cardului dumneavoastra.

Aceste in$form$atii folosite in cadrul paginii bancii de procesare in care veti realiza plata sunt transformate intr-un cod de informatii criptat, indescifrabil, iar noi vom primi doar autorizatia de a plati comanda dumneavoastra. Datorita acestui sistem se elimina posibilitatea folosirii gresite a cardului cu ajutorul caruia platiti comanda de produse si transferul complet sigur de informatii.

  • rezultatul acestei tranzactii va este trimis pe adresa de mail personala
  • prezenta logoului asociatiei Verified by Visa din care fac parte si cardurile Visa MasterCard Secure si Code MasterCard garanteaza siguranta platii in cadrul magazinului nostru online

In cazul urmatoarelor conditii, banca nu va confirma plata:

  • detaliile cerute de pe cardul de credit au fost introduse incorect
  • nu aveti suficienti bani in contul dumneavoastra sau ati depasit deja limita alocata tranzactiilor pe internet
  • cardul dumneavoastra nu prezinta autorizare pentru a efectua plati si tranzacii pe internet- in aceasta situatie va recomandam sa va contactati banca. 
     

Platiti prin card! Comanda dumneavoastra va fi trimisa din momentul in care o veti plasa!