031 22 94 614
Meniu

Cum sa procedez daca lenjeria nu mi se potriveste?


Data:13.12.2017

In ciuda unor masuratori atente este posibil ca, ocazional, lenjeria intima comandata sa nu se aseze perfect. Mai jos o sa gasiti instructiuni pentru a va ajuta in astfel de situatii.

Care sunt posibilitatile?

  1. Returnati produsul si primiti banii inapoi prin transfer bancar

  2. Puteti inlocui produsele si sa alegeti o noua marime sau alte produse.

Cum sa procedez?

Pe nota de livrare completati doar sectiunea "returnare". Aici bifati produsele pe care urmeaza sa le returnati, produsele pentru care doriti restituirea sumei. De asemenea, este necesar sa notati contul IBAN in care doriti restituirea banilor cat si numele titularului.

In cazul in care doriti inlocuirea cu un alt produs trebuie sa mentionati marimea, denumirea si culoarea noului produs. 

La ce trebuie sa ma astept mai departe?

Expedierea produselor returnate catre noi poate sa dureze mai multe zile. Cu toate acestea, de indata ce o sa ajunga, solicitarea dvs. o sa fie tratata cu promptitudine. Returnarea contravalorii produselor returnate se va face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea acestora, prin transfer bancar.

Schimb online de produse

Solutionare rapida - noile produse sunt expediate in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produselor returnate. Noile produse sunt livrate gratuit.

Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul nostru de relatii clienti la numarul 031 22 94 614 (L-V h 9-18:00) sau prin e-mail la info@astratex.ro.