Aveți nevoie de ajutor? Sunați + 031 22 94 614(9:00–18:00) HOTLINE: +031 22 94 614(9:00–18:00)

Consultanta
Au mai ramas XXX RON pentru a beneficia de transport gratuit
Meniu

Costume de baie

Costume de baie 2018. Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie a anului curent. Ti-am pregatit o gama variata de costume de baie moderne - din colectia anului 2018. Costume de baie cu totul sau din doua piese, cu croieli originale si combinatii de culori in tendinte.

Costume de baie 2018
 

Costume de baie întregi Costume de baie două piese Costume de baie bărbaţi Costume de baie pentru copii Accesorii de baie

Sugestii - Costume de baie 2018

NOUTAŢI Costume de baie Exclusive Costume de baie Italiene Costume de baie Lady Costume de baie pentru forme voluptoase

Costumele de baie din vara anului 2018 sunt sexi si jucause! In aceasta categorie va prezentam ultimele modele de costume de baie de la cele mai populare firme. Am adaugat si o noua colectie, cea de la Donna, care prezinta modele frumoase si vesele. Alege un costum de baie din colectia 2018 si transforma-te in regina piscinei! Astratex.ro s-a gandit la multumirea intregii familii, astfel ca avem costume de baie pentru toti. Toate modele noastre sunt din materiale de inalta calitate si se vor potrivi oricarei siluete. Puteti alege costume de baie practice, dintr-o singura bucata, sau din cele sexi din doua piese. In plus, avem slipi clasici sau tip pantalon scurt pentru barbati si copii. Doriti sa va pastrati costumele de baie in cele mai bune conditii? Cititi sfaturile noastre din sectiunea Informatii Clienti (coltul stanga jos al paginii) initulata Ingrijirea costumelor de baie si a lenjeriei.