031 22 94 614
Meniu

Bonificatii si reduceri


Data:13.12.2017

Pe siteul www.astratex.ro puteti descoperi o gama larga de bonusuri si reduceri de pret pentru produse deosebite. Daca aveti un moment la dispozitie va recomandam sa va faceti un cont de client pe Astratex.ro. Nu veti fi dezamagiti.

Este deja evidenta metoda prin care puteti economisi, avand in vedere ca site-ul Astratex.ro promoveaza doar produse de calitate la un pret acceptabil. Manufacturarea materialelor care intra in compozitia lenjeriei intime sau a costumelor de baie se face in tari din Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in comparatie cu calitatea produselor asiatice, pretul este unul foarte atractiv.

Prezentare a bonusurilor si a categoriilor de reduceri

  • Meniul OUTLET: Produse reduse cu pana la 70% din pretul intial.
  • Promotiile saptamanii: Produsele din aceasta categorie va sunt puse la dispozitie pentru o perioada limitata cu o reducere intre 10 – 40%
  • Voucherul de reducere: Daca folositi un cod pentru reducere atunci puteti profita de o deductie sau de o anumita reducere procentuala din valoarea totala a produselor comandate.Cum sa aplici un cod de reducere?
  • In cazul in care achizionati produse ale caror valoare depaseste suma minima de 249 RON, nu vi se va cere sa achitati taxele de livrare.
  • Astratex Club: Inregistrati-va si deveniti automat membru in Astratex Club. Pentru fiecare produs cumparat, vom rambursa 8% din valoarea acestuia. Puteti utiliza suma rambursata pentru orice alta achizitie realizata in urmatoarele 6 luni. Toate informatiile despre descarcarea si utilizarea sumei pot fi gasite aici.