031 22 94 614
Meniu

Bonificații și reduceri


Data:13.12.2017

Pe site-ul www.astratex.ro puteți descoperi o gamă largă de bonusuri și reduceri de preț pentru produse deosebite. Dacă aveți un moment la dispoziție vă recomandăm să vă faceți un cont de client pe Astratex.ro. Nu veți fi dezamăgiți.

Este deja evidență metoda prin care puteți economisi, având în vedere că site-ul Astratex.ro promovează doar produse de calitate la un preț acceptabil. Manufacturarea materialelor care intră în compoziția lenjeriei intime sau a costumelor de baie se face în țări din Uniunea Europeană. Cu toate acestea, în comparație cu calitatea produselor asiatice, prețul este unul foarte atractiv.

Prezentare a bonusurilor și a categoriilor de reduceri

  • Meniul OUTLET: Produse reduse cu până la 70% din prețul ințial.
  • Promoțiile săptămânii: Produsele din această categorie vă sunt puse la dispoziție pentru o perioada limitată cu o reducere între 10 – 40%
  • Voucherul de reducere: Dacă folosiți un cod pentru reducere atunci puteți profita de o deducție sau de o anumită reducere procentuală din valoarea totală a produselor comandate.Cum să aplici un cod de reducere?
  • În cazul în care achiziționați produse ale căror valoare depășește suma minimă de 249 RON, nu vi se va cere să achitați taxele de livrare.
  • Astratex Club: Înregistrați-va și deveniți automat membru în Astratex Club. Pentru fiecare produs cumpărat, vom rambursa 8% din valoarea acestuia. Puteți utiliza suma rambursată pentru orice altă achiziție realizată în următoarele 6 luni. Toate informațiile despre descărcarea și utilizarea sumei pot fi găsite aici.