Probabil nu aveti suport JavaScript
Este necesar pentru o buna functionare. Pentru mai multe informatii dati click pe zde.

Sugestii cadouri de Craciun

Sugestii cadouri de Craciun
Sugestii cadouri de Craciun   Pentru doamne Cum sa alegi marimea potrivita pentru partenera ta? Vei avea succes daca alegi produse etichetate cu marimea S, M, L, etc. Inaltimea partenerei si tabelul de marimi din dreptul fiecarui produs o sa te ajjute sa alegi marimea potrivita. Astfel pot opta pentru: bluze, pijamale, pantaloni, capoate si lenjerie erotica. Daca doresti sa achizitionezi un sutien atunci este de datoria ta sa afli, in mod discret, marimea potrivita. Marimea este mentionata, de regula, in dreptul inchizatorii sutienului. Pentru barbati Doamnelor, nu aveti nevoie de multe sfaturi. De regula, femeile cunosc marimea potrivita a partenerului. Mai jos iti prezentam recomandarile noastre de cadouri, pentru diverse categorii.

Sugestii cadouri de Craciun

Sugestii cadouri de Craciun
 

Pentru doamne

Cum sa alegi marimea potrivita pentru partenera ta? Vei avea succes daca alegi produse etichetate cu marimea S, M, L, etc. Inaltimea partenerei si tabelul de marimi din dreptul fiecarui produs o sa te ajjute sa alegi marimea potrivita. Astfel pot opta pentru: bluze, pijamale, pantaloni, capoate si lenjerie erotica. Daca doresti sa achizitionezi un sutien atunci este de datoria ta sa afli, in mod discret, marimea potrivita. Marimea este mentionata, de regula, in dreptul inchizatorii sutienului.

Pijamale dama Chiloti Neglijeuri de lux Lenjerie intima provocatoare

Sutiene Imbracaminte sport dama Imbracaminte dama Caciuli, esarfe, fulare

Pentru barbati

Doamnelor, nu aveti nevoie de multe sfaturi. De regula, femeile cunosc marimea potrivita a partenerului. Mai jos iti prezentam recomandarile noastre de cadouri, pentru diverse categorii.

Lenjerie intima barbati Pijamale pentru barbati Capoate barbati

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Aveți nevoie de ajutor? Sunați la 031 22 94 614

HOTLINE: 031 22 94 614

Copyright 2005-2017 © ASTRATEX s.r.o. webdesign: PeckaDesign | Eshop Netdirect Shopcentrik | Servicing by Programia.cz


Sutiene netede si dantelate. Reduceri de pana la 35 %