031 22 94 614
Meniu

Data:12.12.2018


Voucher cadou

Fa pe cineva fericit, fara sa dai gres. Alege daca doresti sa trimiti voucher-ul prin email sau in varianta tiparita prin curier. De restul ne ocupam noi.

Voucher electronic personalizat

Cadoul ideal pe ultima suta de metri. O sa il primesti la adresa de e-mail in doar cateva click-uri. Depinde de tine cum vrei sa arate.

Creeaza cupon

Voucher standard tiparit

Voucher tiparit pe hartie calitativa, ambalat intr-un plic elegant. Selecteaza valoarea, comanda, iar noi iti trimitem voucher-ul.

Cumpara un voucher

Stiai ca ...

...voucher-ul electronic este singurul cadou gata in 3 minute?

Nu trebuie sa mergi nicaieri pentru el, nu trebuie sa il astepti sau sa il invelesti in celofan. Trebuie doar sa completezi mesajul, sa alegi design-ul, sa alegi suma, apoi sa platesti iar voucher-ul va fi trimis la adresa ta de e-mail.

... voucher-ul este achizitionat in special de catre barbati?

Femeile stiu aproape intotdeauna ce isi doreste cineva sau de ce ar avea nevoie acea persoana. De regula, barbatii prefera sa opteze pentru un voucher cadou. Astfel economisesc timp, iar persoana care primeste voucher-ul isi va alege ceea ce ii place mai mult. Victorie dubla!

... voucher-ul in valoare de 300 LEI este cel mai des achizitionat?

De 300 LEI poti achizitiona doua seturi frumoase si dresuri, sau un costum de baie si un halat de lux, sau boxeri si sosete pentru tot anul si pijamale. Nu trebuie sa te abtii, de data aceasta alege sa fii generos.

.... daca nu stii ce sa alegi, stii ca poti face o persoana fericita cu un voucher?

Cu un voucher pentru cumparaturi nu o sa dai niciodata gres. Destinatara sau destinatarul o sa isi aleaga ceea ce isi doreste cu adevarat. Chiar si in marimea, croiala si culoarea potrivita.


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare