0
Au mai ramas XXX RON pentru a beneficia de transport gratuit
Meniu

Cum functioneaza chilotii menstruali?


Data:5.1.2021

Confortabili, de incredere, discreti.

kupon

Chilotii menstruali sunt aproape la fel de subtiri ca si cei clasici, nu se observa pe sub haine si nici nu vei sti ca-i porti. Sunt un inlocuitor convenabil si de incredere pentru tampoane si absorbante. Spre deosebire de produsele menstruale obisnuite, acestia nu se misca si nu se desprind. Materialele moderne speciale asigura o protectie perfecta impotriva scurgerilor, previn dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute. Prin utilizarea repetata a chilotilor menstruali protejam natura si mediul inconjurator.

Strat special

Chilotii menstruali se remarca printr-o sectiune interioara speciala compusa din mai multe parti:

  1. Stratul absorbant
    usuca tot lichidul
  2. Stratul antibacterian
    previne mirosul neplacut si multiplicarea bacteriilo
  3. Stratul impermeabil
    previne scurgerile

Cum sa-i alegi pe cei mai potriviti?

Puteti alege chilotii menstruali in functie de forta menstruatiei, de ora de purtare a zilei sau de materialele utilizate, cum ar fi microfibra, modal sau nanofibra.

Pentru menstruatie usoara si moderata

Pentru femeile cu menstruatie usoara sau moderata, chilotii menstruali sunt un inlocuitor cu drepturi depline pentru tampoane si absorbante. Ii puteti purta timp de 8-12 ore, fara nicio grija in privinta scurgerilor.

Chiloti menstruali

Flux Invisible Cheeky

CUMPARA

Pentru menstruatie abundenta

Pentru femeile cu menstruatie abundenta, sunt destinati chilotii cu o capacitate mai mare de absorbtie, ceea ce garateaza o protectie de incredere in timpul purtarii. Ii puteti folosi ca si inlocuitor cu drepturi depline pentru tampoane si absorbante, dar si ca dispozitiv de siguranta.

Chiloti menstruali

Flux Hi-Waist

CUMPARA

Haine de zi si de noapte

Chilotii menstruali pentru imbracamintea zilnica vor oferi protectie de incredere in timpul orelor de lucru, cursurilor scolare si activitatilor sportive solicitante.
Chilotii menstruali de noapte sunt adaptati la somn datorita taieturii speciale a partii absorbante. Partea absorbanta se extinde pana la talie, ajuta la distribuirea uniforma a fluidului si previne scurgerile pe timp de noapte, indiferent de pozitia in care sunteti obisnuita sa dormiti.

Chiloti menstruali

Eco Moon

CUMPARA

Cate ar trebui sa cumpar?

Numarul ideal depinde in principal de puterea menstruatiei si de conditiile de uscare. Daca decideti sa folositi chilotii ca un ajutor complet, va recomandam sa cumparati cel putin patru pentru imbracamintea zilnica si cel putin trei pentru imbracamintea de noapte. In acest mod, puteti acoperi in mod sigur doua zile de purtare, fara a va ingrijora in privinta uscarii insuficiente.

Ingrijire

Pareri si experiente