031 22 94 614
Meniu

Haster si Hanna Style

Data:13.12.2017

Lenjeria revolutionara de la Haster si Hanna Style confectionata dintr-un material functional, ofera mai multe caracteristici exceptionale ce transforma aceasta lenjerie intr-un supliment esential pentru orice sport.

Materialul este tratat cu ioni de argint in tesatura. Argintul este recunoscut pentru capacitatile sale antibacteriene, eliminand bacteriile ce cauzeaza mirosuri si asigura o igiena perfecta. Fibra de argint ofera o prtectie antibacteriana eficienta.

Micro-gaurile special create permit transpiratiei sa fie transmisa in straturile superioare de material, de unde se evapora usor si rapid, permitand materialului sa se usuce rapid. In zonele cu risc mai ridicat de transpiratie, micro-gaurile sunt mai mari pentru eliminarea mai rapida si mai eficienta a transpiratiei si mirosurilor, iar in zonele cu risc mai scazut de transpiratie, materialul are gauri mai mici.

Datorita circulatiei aerului din straturile de material, pielea va fi inconjurata constant de aer curat, racorind-o, iar transpiratia si aerul cald sunt descarcate departe de piele. Astfel, lenjeria va pastra o temperatura constanta a corpului si un mediu uscat.

Materialul este de asemenea tratat si cu o substanta hipoalrgenica, facand-o potrivita pentru oricine.

Colectia de lenjerie pentru femei, Hanna Style modeleaza aditional si formele - abdomenul, soldurile si coapsele (in functie de model).

 

 


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare