031 22 94 614
Meniu

În rolul principal, sutienul Anastasia

Data:13.12.2021

În rolul principal, sutienul Anastasia

Experimentați un confort real datorită bumbacului moale.

Bumbac care vă răsfață pielea

Sutienul Anastasia este o combinație de bumbac moale și dantelă fină. Cupele neîntărite cu balene clasice și o cusătură verticală modelează ușor sânii, iar balenele oferă un sprijin de încredere. Un detaliu fermecător sunt fundițele mici care împodobesc centrul de sus și bretelele sutienului.

Un trio de culori clasice

Puteți cumpăra sutienul Anastasia în trei culori de bază. Acest lucru îl va transforma într-un articol cheie în garderoba dumneavoastră. Și probabil că veți alege mai mult decât o singură culoare.

Anastasia, alb

Un clasic popular, care arată întotdeauna curat, delicat și discret.


Anastasia, negru

Se poate combina bine cu hainele negre sau colorate.

Anastasia, bej

Sprijin invizibil pe sub un tricou alb sau o bluză lejeră.

94% clienți mulțumiți

Anastasia este o parte integrantă a ofertei noastre de peste trei ani. Este cel mai popular în rândul femeilor care caută confort, preferă clasicele în dulap și nu tolerează mofturile modei. Clientele noastre, care și-au achiziționat deja un sutien, laudă gama de mărimi extrem de largă, potrivirea confortabilă și materialul plăcut.Și într-un rol secundar se află frumoșii chiloți

Sutienul Anastasia îl puteți completa cu chiloți clasici, cu croială mai înaltă sau mai joasă. Ambele modele sunt decorate cu dantelă ușor transparentă, care se potrivește perfect cu dantela sutienului. Datorită faptului că sunt confecționați din bumbac moale, vă veți simți grozav în aceștia toată ziua.

Vă place acest produs? Recomandați-l prietenilor!

Facebook
Copiați link-ul