031 22 94 614
Meniu

În rolul principal, sutienul Celebration

Data:14.2.2022

În rolul principal, sutienul Celebration

Sărbătorirea feminității cu un design din dantelă

Un joc rafinat de contraste

Cupele neîntărite ale sutienului Celebration sunt realizate dintr-o dantelă frumoasă, căptușită cu tul fin. Dantela, cu un aspect reliefat, iese în evidență extrem de bine pe piele. Datorită balenelor laterale, clasice și de susținere și a centrului superior, sutienul va menține sânii mari nemișcați.

Paletă de culori irezistibilă

Oferim sutienul Celebration neîntărit în trei culori. Dacă vă îndrăgostiți de un model, îl puteți cumpăra în mai multe culori.

Bej

O alegere excelentă pentru o bluză lejeră sau o rochie albă.


Negru

Îl veți aprecia, de exemplu, în combinație cu ținute cocktail închise.

Roșu

O nuanță care arată superb în contrast cu pielea.

Pentru fiecare zi și momente speciale

Deși numele sutienului Celebration sugerează că este potrivit pentru ocazii festive, vă puteți baza pe el chiar și zi de zi. Fie că îl purtați pe sub o rochie seducătoare, pe sub o cămașă la birou sau pe sub un tricou obișnuit, vă veți simți excepțional. Pentru că fiecare zi poate fi o mică sărbătoare.Incercați si modelul semi-întărit

Preferați sutienele semi-întărite? Atunci avem vești bune pentru dumneavoastră. Sutienul Celebration este disponibil și în acest design. Elementul dominant al sutienului, cu cupe moi și suficient de adânci, rămâne dantela delicată, care se continuă pe laterale, terminându-se într-o închizătoare netedă.

Preferați cupe netede? Nicio problemă

Când am creat sutienul Celebration, ne-am gândit și la femeile cărora le plac materialele netede. Pentru acestea, am creat un model semi-întărit cu cupe netede din microfibră, care sunt decorate delicat cu dantelă. Datorită construcției sale, sutienul este potrivit atât pentru sânii mari, cât și pentru cei mici.Un set seducător pe care-l aveți sub control

Puteți combina sutienele Celebration cu trei tipuri de chiloți. Iubitoarele de dantelă pot alege chiloții în stil clasic sau chiloții seducători tanga. Al treilea model din microfibră netedă, cu dantelă romantică în față, este ideal pentru îmbrăcămintea mulată.

Vă place acest produs? Recomandați-l prietenilor!

Facebook
Copiați link-ul