031 22 94 614
Meniu

Informatii, sfaturi, inspiratie No.7

Data:13.12.2017

 

 

 

 

 

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace

Este duminica asa ca iti prezentam un nou articol al ambasadoarei tale. De data aceasta Iva a intrebat ce noutati v-a pregatit Astratex.

Noutatile primaverii sunt aici!


Natura este acum intr-o continua schimbare. Primavara se apropie, o perioada in care zapada se topeste iar florile se trezesc la viata. La Astratex este perioada noutatilor. Sute de produse noi sosesc si trebuie inregistrate cu viteza fulgerului in magazinul online. Desigur, ca si clienti puteti sa alegeti cele mai noi produse - dar atentie, acestea sunt adesea limitate si se vand repede! Am ales pentru dvs. urmatoarele trei "hit-uri" din oferta curenta.

Flori, oriunde privesti

Primavara si florile apartin una alteia, la fel si modelul floral si sutienele. Noutatile primaverii sunt pline de modele florale care confera un plus de seductie. Grabeste-te si alege sutiene cu model floral, interesul este mare.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Vezi

Costume de baie

Acum este o perioada grozava pentru a achizitiona costume de baie. Toate modelele de anul trecut pot fi cumparate acum la super preturi - garantez pentru ele. Am fost implicata personal in alegerea lor. Gasesti reduse si modelele din colectia Miss Cehia 2016, chiar si pe cele din seara marii finale! Dar daca iti doresti ceva nou poti gasi acum noi produse din noua colectie, pe care nu o sa le gasesti in alte magazine!

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Vezi

De doua ori mai multe produse

Interesul dvs. ne bucura. Pentru a va satisface dorintele si a va da posibilitatea de a achizitiona ceea ce va doriti am dublat numarul produslelor din deozit. Totusi, nu ezita deoarece multe produse frumoase se alfa in editii limitate, ce nu se vor repeta.

Iva Kubelková: rady, tipy, inspirace Vezi Podpis

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare