031 22 94 614
Meniu

Lenjerie fara cusaturi cu Aloe Vera

Data:13.12.2017

Lenjerie fara cusaturi cu Aloe Vera

Cea mai potrivita alegere anti impatranire si regeneratoare pentru piele.

Produse naturiste cu Aloe Vera si Vitamina E pentru ingrijirea corpului care previn imbatranirea prematura a pielii cauzate de conditiile greu de suportat ale mediului inconjurator poluant si ale razelor UV periculoase. Combinatia excelenta de substante active si Evo Care Vital ofera pielii protectie suplimentara.

Vitamina E
Este un antioxidant excelent si nu contine radicali care va pot afecta celulele pielii, astfel pielea dumneavoastra fiind ferita de efectele ireversibile ale imbatranirii. De asemenea Vitamina E este folosita foarte des in industria cosmetica datorita proprietatilor sale foarte puternice de lupta impotriva imbatranirii pielii.

Aloe Vera (Barbadensis Miller)
Extractul din frunze de Aloe Vera contin mai mult de 200 de substante care au efecte benefice sanatatii omului: ajuta la vindecarea ranilor si cicatrizarea aproape perfeta a acestora, hidrateaza pielea si ofera o protectie foarte buna impotriva microbilor. Extractele din Aloe Vera sunt folosite in medicina moderna de foarte multe companii de renume, insa folosirea acestei plante miraculoase isi are radacinile in medicina de acum mii de ani.

Uleiul de Jojoba
Aceasta se face din semintele plantei Buxus chinensis. Acest ulei este inodor si este bine absorbit prin piele, aceasta devenind moale ca matasea.
Uleiul de jojoba mentine umezeala pielii si vitaminizata(vitamina F care este in mod natural in compozitia sa), oferind o protectie aparte. Uleiul de jojoba este utilizat in sapunuri si produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si a parului.

Caracteristici principale
Protectie impotriva imbatranirii premature a pielii
Lenjerie compatibila toate tipurile de fibre, in special cu cele din fibre naturale
Pretabil pentru toate tipurile de imbracaminte purtata direct pe piele, chiar si in timpul somnului
Contine vitaminele E si F care previn imbatranirea prematura a pielii
Hidrateaza pielea prin continutul natural de Aloe Vera
Continutul suplimentar de ulei de jojoba bine sa intregeasca aceste articole de lenjerie catifeland pielea si facand-o mai placuta la atingere
Sporeste confortul si ofera o senzatie placuta cand este purtata cu alte haine
Spalarea se face la 40 °C, timp de 10 pana la 30 minute (a se vedea tabelul)
Lenjeria se poate purta direct pe piele
Pretabil pentru a trata alte haine in timpul procesului de spalare
Recomandare: 40 - 100 g / l Evo Care Vital pentru impregnare corecta sau 2 pana la 6% din greutatea hainelor purtate
Componentele hranitoare si protective pentru piele nu sunt afectate de procesul de spalare/uscare (temperatura trebuie sa fie obligatoriu sub 100 °C). In alt caz Evo Care Vital trebuie folosit in ultima faza a spalarii.

 

Evo Care Vital

Produs care ajuta impotriva imbatranirii pielii.

 


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare