031 22 94 614
Meniu

Data:13.12.2017

„Garantam ce altii doar promit!“

Plaseaza acum o comanda (plata online sau la livrare) iar noi iti garantam expedierea acesteia din depozitul nostru central in urmatoarea zi lucratoare. In caz contrar o sa primesti din partea noastra un cupon de reducere in valoare de 83 RON ce poate fi folosit la urmatoarea comanda plasata pe www.astratex.ro.

 

Cum functioneaza? 

Toate produsele se afla pe stoc. Pentru ca ne pretuim clientii iar satisfactia acestora este pe primul loc, o sa expediem coletele in cel mai scurt timp posibil. Coletul va fi expediat din depozitul nostru central cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare

In cazul in care coletul nu a fost expediat de la depozitul nostru central in a doua zi lucratoare de la plasarea comenzii, iti oferim un cupon de reducere in valoare de 83 RON ce poate fi folosit la urmatoarea comanda plasata pe www.astratex.ro.

Intrebari si raspunsuri:

Cum stiu daca o sa primesc un cupon de reducere in valoare de 83 RON?

In momentul in care coletul tau urmeaza sa fie predat firmei de curierat o sa primesti un mesaj de confirmare. In cazul in care predarea din depozitul nostru central catre firma de curierat nu se efectueaza in a doua zi lucratoare de la plasarea comenzii, ai dreptul de a primi acest cupon de reducere.

Cum pot obtine acest cupon de reducere?

Contacteaza-ne la adresa de email info@astratex.ro sau telefonic la numarul 031 22 94 614 si solicita cuponul de reducere.

Cum poate fi folosit acest cupon de reducere?

Cuponul de reducere poate fi folosit pentru orice comanda plasata pe www.astratex.ro in valoare de minim 166 RON. 

Valabilitatea acestuia este de 1 luna de la primirea codului de reducere pe adresa dvs. de email. Dupa selectarea produselor dorite aplicati codul de reducere si plasati comanda.

Magazinul tau de lenjerie Astratex.ro

 

PRELUNGIM termenul de returnare!

Nu te teme sa achizitionezi cadouri in avans. Termenul general de returnare este de 14 zile insa am prelungit acest termen iar acum ai posibilitatea de a returna produsele pana in data de 15. 1. 2016!.


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare