031 22 94 614
Meniu

Premii si certificari

Data:13.12.2017

Certificat - distinctie APEK pentru comert electronic

Certificarea este procesul de evaluare stabilit pentru comertul realizat pe internet conform unor reguli de certificare, pentru a garanta siguranta si succesul.  Din momentul in care o companie poseda un astfel de certificat de comert, se angajeaza sa urmeze regulile de baza, de siguranta in achizitionare, si in particular sa urmeze principiul integritatii, sa informeze cumparatorul in comentul in care ceva este in neregula, sa proceseze foile de comanda si de reclamatii, si sa pastreze in orice moment o buna comunicare cu clientul.  Certification Association este autoritatea in materie de e-comert intern, ce stabileste regulamentul pentru comertul electronic. Certificarea APEK functioneaza perfecta inca din anul 1999.

Compania Astratex a indeplinit cu succes pasii necesari si a obtinut certificare pe data de 1/10/2009 pentru " Comerciant autorizat" si "Calitate Ceha".

http://www.certifikovany-obchod.cz/8504/18/sekce/obchod/astratex-s-r-o/

WebTop100 – Astratex ocupa locul 13

 data-cke-saved-src=/imgGalery/webtop100.jpg src=/imgGalery/webtop100.jpg      La inceputul anului 2009 ne-am inscris in cadrul prestigioasei competitii WebTop100.   

WebTop100 permite siteurilor web sa compare calitatea produselor oferite de catre compani cehe dintr-o varietate de domenii, dar si sa faca o clasificare a companiilor care ofera acelasi produs pe piata. Exista 11 categorii care participa in aceasta competitie: Auto-moto, IT, Telecomunicatii, Finante, Vanzari, Industrie, Energie, Transport, E- Shop, Produse alimentare si gastronomie, Cultura. Un complet de expertii in domeniul marketingului realizat prin intermediul internetului, dar si altii din numeroase alte segmente de activitate evalueaza aplicatiile web, designul grafic, solutiile tehnice, marketingul pe internet si beneficiile oferite consumatorilor.

Compania noastra s-a clasat pe locul 13 in cadrul categoriei E-commerce.

Expertul in domeniul de clasificarea a magazinelor online, Eduard Head, declara:
„Pe piata virtuala din Cehia exista mii de magazine online. In cadrul competitiei WebTop100 am avut oportunitatea de a evalua cateva dintre acestea. Din fericire pentru ele, si ca o surpriza placuta pentru mine, toate au atins un nivel deasupra mediei superioare si sunt foarte bine executate. Daca as fi intrebat despre cum se prezinta situatia per total, as raspunde ca atinge si indeplineste suficiente puncte pentru a se apropia de maximum. WebTop100 este o competitie in care se inscriu foarte multe siteuri si am efectuat procese de cmparatie doar intre acestea. Insa va asigur ca nu a fost usor sa fac un clasament.“

Am ales ca si noi sa participam in aceasta competitie. Datorita comparatiei cu alte siteuri si datorita comentariilor si ale sfaturilor primite de catre completul de experti incercam in mod constant sa imbunatatim conditiile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Din aceste motive, dorim sa multumim din suflet tuturor celor care au contribuit la creare acestui site.

In mod deosebit, am dori sa ii multumum domnului Vlastimil Svoboda pentru designul grafic si de asemenea dumnului Laurentiu Cenusa pentru analiza si suportul acordat, a strategiei de marketing conturate precum si pentru serviciile de copywriting, testare si optimizare pentru motoarele de cautare.

Pentru o prezentare completa a pozitiei pe care am ocupat-o in cadrul WebTop100 click aici (www.webtop100.cz)


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare