031 22 94 614
Meniu

Regulile complete ale concursului pentru recenziile produselor

Data:3.6.2021

Organizatorul concursului:
 
Firma ASTRATEX s.r.o. Na Maninách 315/4, Holešovice, 170 00 Praha 7, CUI: 25944355, DIČ: CZ25944355. Compania este inregistrata la Registrul comercial de la Tribunalul din Praga, numarul de fisier C 163465.
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulile sau de a anula intregul eveniment fara a da un motiv. Recompensa nu are titlu executoriu pentru organizator. Organizatorul competitiei isi rezerva dreptul de a exclude din concurs recenziile care nu indeplinesc conditille concursului.
 
Recenzia / evaluarea nu trebuie sa intre in conflict cu reglementarile legale aplicabile pe teritoriul Romaniei; aceasta nu trebuie sa contina orice tip de afirmatii necorespunzatoare care ar fi contrare bunelor moravuri, regulilor de decenta si a moralitatii general acceptate sau care ar diminua demnitatea umana; nu trebuie sa contina elemente pornografie, violenta, continut ofensator sau nepotrivit; nu trebuie sa contina elemente care defaimeaza o natiune, o rasa, un grup etnic sau un alt grup de persoane pentru a incita sau pentru a comite acte imorale; nu trebuie sa contina elemente care afirma drepturile unei terte parti, in special drepturile de autor sau drepturile conexe, drepturile de proprietate industriala, precum marci comerciale sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala; nu trebuie sa contina publicitate mascata sau sa deterioreze in orice fel reputatia organizatorului.
 
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a nu publica si de a nu include in concurs recenziile care nu indeplinesc conditile prevazute in prezentul regulament, si de a elimina recenziile fara justificare in timpul concursului sau dupa incheierea acesteia, fara a oferi niciun fel de compensatie.
 
Nu exista dreptul legal de a castiga acest concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba conditiile concursului sau premiul in orice moment, de a amana, intrerupe sau anula concursul fara compensatii pe intreaga durata a concursului, in timp ce concurentul nu are dreptul la rambursarea costurilor suportate pentru participarea la competitie.
 
Puteti intra in competitie daca aveti un cont de client. Nu pot participa la acest concurs angajatii organizatorului, si nici persoanele care participa la organizarea si desfasurarea concursului, precum si persoanele apropiate acestora, in sensul prevederilor § 22 din Legea nr. 89/2012 Coll., Cod civil.
 
Dupa incheierea concursului, la 31 decembrie 2021, vor fi selectate persoanele care au colectat cel mai mare număr de reactii pozitive (like-uri). Organizatorul concursului va contacta castigatorii la adresele de e-mail, in termen de 30 de zile lucratoare de la finalizarea concursului. Castigatorul nu are dreptul sa solicite plata premiului in numerar.
 
Fiecare client poate primi un singur premiu, astfel încât competiția include recenzia sa cu cel mai mare număr de reacții pozitive colectate (like-uri).
 
Aceste reguli se aplica participantilor care indeplinesc conditiile de a participa la competitie. Daca un participant incalca regulile, organizatorul are dreptul de a-l exclude din competitie. Pe durata competitiei regulile sunt disponibile online.
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulile acestei competitii în orice moment sau de a incheia competitia fara alte motive suplimentare. Orice astfel de decizie intra in vigoare de la publicarea pe www.astratex.ro.
 
Aceste reguli intra in vigoare la 1 ianuarie 2021. Participarea la competitie este voluntara, iar concurentul, prin participarea la competitie, isi exprima consimtamantul cu privire la regulile acesteia. Orice incalcare sau eludare a acestor reguli de catre concurenti sau orice incercare de a le abuza reprezinta motive pentru excluderea imediata a unui astfel de concurent din competitie.

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare