031 22 94 614
Meniu


Data:21.10.2021

Sutiene Maia

Se adaptează formelor dumneavoastră. Pe care-l veți alege?

Cupe cu tehnologie specială

Toate sutienele Maia sunt caracterizate de cupe ușor întărite, din spumă termoactivă unică. Datorită efectului căldurii corpului, cupele sunt modelate în funcție de formele corpului și oferă suport confortabil bustului pentru întreaga zi. Cupele netede completează bretelele și marginile satinate.

Descoperiți toate modelele

Vă prezentăm sutienul Maia, unul dintre bestseller-urile noastre de mult timp, în mai multe modele. Fie că sunteți un fan al designului neted sau al elementelor decorative, cu siguranță aveți de unde alege.

Maia4D Soft Control Pearl

Modelul Maia4D Soft Control Pearl are partea centrală a cupelor din spumă completată de o aplicație ușoară de dantelă și o mărgeluță. Aceste detalii oferă sutienului un aspect luxos.

Maia4D Soft Control Lace

Sutienul Maia 4D Soft Control Lace este decorat cu dantelă acolo unde cupele se conectează cu bretelele. Acest design arată foarte elegant.

Maia 4D Soft Control Deluxe

Sutienul Maia 4D Soft Control Deluxe este decorat cu bretele cu aspect satinat, completate de o bandă din satin care înconjoară marginile cupelor și de o linie de balene. Modelul ideal pentru purtarea de zi cu zi.

Sutien pentru alăptare Maia4D Soft Control

Puteți dezlipi partea superioară a cupelor sutienului Maia4D Soft Control pentru o alăptare ușoară. În centru este decorat cu o dantelă fină, în același ton cu restul sutienului.

Sutiene pe care femeile le iubesc

Sutienele Maia au mulțumit mii de cliente. Clientele noastre apreciază în special confortul și materialul care se adaptează formelor acestora. De aceea, de multe ori nu rămân cu un singur sutien, ci cumpără cu bucurie mai multe.Chiloți invizibili

Puteți crea un set frumos, asortând sutienele Maia cu chiloți clasici sau brazilieni din aceeași linie. Aceștia sunt cusuți din microfibră fină, iar tivurile lor sunt tăiate cu laser, astfel încât nu vor fi vizibili pe sub îmbrăcăminte.

Vă place acest produs? Recomandați-l prietenilor!

Facebook
Copiați link-ul