031 22 94 614
Meniu

Sutienul lunii - Alexandra


Data:21.9.2021

Sutien neîntărit Alexandra, cu efect de micșorare

Mențineți-vă formele sub control.

Alexandra

Reduceți optic bustul

Datorită croielii speciale, sutienul neîntărit Alexandra va reduce vizual decolteul, în timp ce centrul său înalt vă va modela frumos sânii. Bretelele fin căptușite nu jenează și împreună cu balenele laterale asigură confortul pe durata întregii zile.

Alexandra

Culori clasice și nemuritoare

Puteți cumpăra sutienul Alexandra pe negru și pe culoarea pielii. Ambele nuanțe sunt practice și sunt printre cele mai populare în rândul femeilor.

Alexandra

Alexandra, negru

Elegantul design negru se potrivește perfect pe sub hainele închise la culoare.


Alexandra

Alexandra, bej

Modelul bej se va înțelege bine cu ținutele deschise la culoare.

Alexandra

96% clienți mulțumiți

Sutienul Alexandra este unul dintre pilonii ofertei noastre de sutiene. Acest lucru se datorează în principal materialului de calitate, bretelelor largi și confortului pe care-l oferă. Clienții mulțumiți sunt de acord că sutienul Alexandra este o alegere excelentă pentru a fi purtat zi de zi. Și apreciază, de asemenea, că acesta întărește sânii, îi ridică și le conferă o formă.Alexandra

Creați un set irezistibil

Asortați sutienul Alexandra cu chiloți frumoși, cu efect ușor de modelare. Chiloții cu croială clasică au talia mai înaltă și combină un material neted cu dantela moale. Puteți alege dintre două variante de culoare - negru sau bej.

Vă place acest produs? Recomandați-l prietenilor!

Facebook
Copiați link-ul