031 22 94 614
Meniu


Data:31.8.2021

Sutien Mia

Seducător, dar atât de confortabil!

Mia

Confort din dantelă pentru sânii dumneavoastră

Sutienul bralette Mia este creat din dantelă romantică. Datorită absenței balenelor, se adaptează formelor dumneavoastră, pe care le puteți evidenția cu pernițele detașabile. Și circumferința largă din dantelă adaugă un aspect sexy pe care veți dori să-l afișați.

Mia

Dublă bucurie în alb și negru

Eterna dilemă a cumpărării unui alb clasic sau a unui negru elegant s-a încheiat. Sutienul bralette Mia este vândut într-un set dublu avantajos, care include ambele culori.

Mia

Mia, alb

Culoarea care simbolizează inocența nu se va pierde în sifonier.


Mia

Mia, negru

Culoarea, care se potrivește tuturor, se îmbină perfect cu dantela rafinată.

Mia

95% clienți mulțumiți

Femeile care poartă deja sutienul bralette Mia subliniază că este foarte confortabil pe corp, se potrivește perfect și datorită circumferinței flexibile nu jenează nicăieri. Îl puteți purta atât în timpul liber, cât și pentru ocaziile în care vreți să vă simțiți romantică, dar în același timp să vă bucurați de confort.Mia

Set senzual

Sutienul bralette Mia se potrivește perfect cu o pereche de chiloți seducători. O alegere ideală sunt chiloții cu croială braziliană, cu protecție din bumbac în zona inghinală și un decupaj adânc care rotunjește fesele frumos. Setul conține două modele, pe alb și pe negru. Așadar, creați-vă propriile combinații sexy.

Vă place acest produs? Recomandați-l prietenilor!

Facebook
Copiați link-ul