031 22 94 614
Meniu

Necesități de vară pentru garderoba dumneavoastră

Data:4.6.2021

Necesități de vară pentru garderoba dumneavoastră

Aveți de gând să vă bucurați de o vară fără griji? Pentru a vă ajuta să vă simțiți absolut perfect, vă oferim sfaturi practice legat de modă care vă vor face zilele fierbinți mai plăcute. Deci, treziți-vă la o aventură de vară în cea mai confortabilă lenjerie intimă!

Nu vă dezvăluiți secretele

Vara include culori deschise care evidențiază pielea bronzată și materialele ușoare. Dacă nu doriți ca lenjeria dumneavoastră să fie observabilă pe sub haine, alegeți chiloți și un sutien în tonuri de culoarea pielii. Acestea se vor confunda cu pielea și vor fi literalmente invizibile pe sub îmbrăcăminte.

Lăsați pielea să respire

Pentru a vă simți confortabil și proaspăt chiar și în zilele în care temperatura crește la peste treizeci de grade, completați-vă garderoba cu rufe ușoare și respirabile. Materialul ideal este Spacer, care permite aerului să circule, cu fibră moale și absorbantă de bambus sau bumbac moale.

Șosete despre care veți ști doar dumnevoastră

Unele tipuri de încălțări arată cel mai bine pe picioarele goale. Dar nu toată lumea se simte confortabil să meargă desculță în încâlțările închise. Prin urmare, puteți opta pentru șosete tăiate după forma balerinilor. Le puteți folosi pentru teniși, mocasini și sandale confortabile.

Ajutor important pentru bani puțini

Nu renunțați la ținutele cu croieli creative doar pentru că nu aveți lenjeria intimă potrivită. Puteți purta chiar sutienul dumneavoastră preferat pe sub un top cu spatele expus. Datorită bretelei practice pentru coborârea închizătorii, sutienul rămâne ascuns. Raportul preț/ performanță? Absolut imbatabil!

Nu vă limitați

Un top cu umăr gol? Rochie fără bretele? Sau cu umerii decupați în stil american? Cu lenjeria potrivită, veți evita faux-pas-urile din modă. Alegeți un sutien într-o croială bardot, care creează un decolteu rotund și pe care, datorită bretelelor variabile, îl puteți purta chiar și sub modele mai rafinate.

Magie cu o eșarfă

O eșarfă mare este unul dintre cele mai universale accesorii de modă. O puteți purta dezinvolt la talie, o puteți pur și simplu transforma într-o rochie legată de după gât sau vă puteți răsfăța părul cu ea. Și pentru a menține eșarfa la îndemână, o puteți lega ușor la geantă. Va arăta grozav!

Confort fără compromisuri fashion

Dacă iubiți confortul, nu trebuie să ratați lenjeria fără cusături. Datorită marginilor tăiate cu laser, a materialelor de calitate și a croielilor simple, vi se va potrivi precum o a doua piele. Nu se strânge nicăieri, nu jenează și, în plus, nu este vizibilă pe sub haine, fiind perfectă pe sub rochia de cocktail strâmtă.

Costume de baie nu numai pentru apă

Ideea de costum de baie nu aparține doar plajei sau piscinei. În combinație cu o fustă sau cu pantaloni largi, îl puteți purta în oraș sau la o petrecere, pe vreme călduroasă. Dacă o astfel de ținută este prea îndrăzneață pentru dumneavoastră, aruncați neglijent o cămașă albă peste sutienul de costum de baie.

Truc cu chiloți

Frecarea coapselor este ceva ce nu vă doriți în zilele caniculare. Pentru a preveni neplăceri de acest gen, purtați chiloți lungi pe picior pe sub rochie sau fustă sau pantaloni scurți din material respirabil. Veți fi fericită cu acest confort.

Soluție absolut discretă

Unele haine au o croială care nu se potrivește foarte ușor cu lenjeria intimă. Dar dacă nu doriți să le purtați pe corpul gol, încercați lenjeria intimă adezivă, care va rezista pentru mai multe utilizări. Aderă perfect la corp și vă oferă un sprijin discret, datorită căruia nu va trebui să vă agitați toată seara.

Vă place noua noastră colecție? Recomandați-o prietenilor.

Facebook
Copiați link-ul

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare