031 22 94 614
Meniu

Voucherul de reducere si cuponul cadou

Data:13.12.2017

  • Cuponul de reducere, cecul de cadou sau cel de voucher va pot oferi o surpriza placuta si pot reduce costul total al comenzii dumneavoastra
  • Cu ajutorul acestora puteti adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi mai multe produse pe care le veti adora de pe siteul Astratex.ro
  • Aveti grija la termennul de valabilitate a cuponului sau a cecului! Daca acestea au expirat, nu mai puteti folosi codul de reducere

Prezentare generala a voucherelor de reducere

Voucherele de reducere (cecuri de cadou, flyere) sunt un mecanism de marketing al companiei ASTRATEX s.r.o. Compania emite in mod iregular aceste vouchere in functie de nevoile si atentiile acordate clientilor. Aceste vouchere pot fi folosite doar pe siteul astratex.ro. Folosirea voucherelor de reducere afecteaza folosirea precedenta a altor reduceri si beneficii.

Vouchere de reducere dedicate pentru o singura comanda

Voucherele de reducere contin un cod unic care poate fi folosit o singura data si care are un termen de valabilitate, o perioada in care il puteti folosi.

Vouchere de reducere dedicate unui comenzi nedeterminate

Aceste vouchere contin un cod care poate fi folosit de mai multe ori.

Cum se aplica reducerea?

Daca voucherul de reducere mentioneaza ca are un procentaj, de exemplu 15% reducere, va trebui sa completati codul in casuta corespondenta comenzii(cosul de cumparaturi) si sa confirmati faptul ca acestea sunt toate produsele pe care le doriti. Dupa ce ati facut acest lucru beneficiati de o reducere de 15% din valoarea intregii comenzi.
Daca primiti un voucher de reducere sub forma unui cupon cadou, a carui valoare este predeterminata, dupa ce veti completa codul in casuta corespondenta comenzii (cosul de cumparaturi), suma aceasta este scazuta din valoarea totala a produselor comandate.  Daca valoarea comenzii este mai mare decat cea a cuponului, clientul va plati diferenta la livrare. Daca insa este mai mica, diferenta se pierde.

Cum puteti primi un voucher de reducere?

Daca va abonati la newsletter.ul nostru, veti primi informatii nu numai despre ultimele produse aparute, reduceri, evenimente si lichidari de stoc, dar si informatii despre cum puteti achizitiona produse la preturi foarte avantajoase prin intermediul voucherelor.


Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Editare, dezabonare